utállak blog.hu

                                                  

utálom a blog.hu-t. hogy miért is?

hát azért mert... most soroljam fel? egyre több tajgetosz pozitív egyént fedezek fel ott, akik világot megváltó módon osztják az észt. akarom mondani szajkózzák a bődületesebbnél bődületesebb hülyeségeiket. mindenféle előképzettség nélkül publikálnak a világ számára elérhető helyen. sem írói, sem dizájneri, sem programozói képzettségük nincs, helyesen írni nem tudnak, és egyáltalán, a sok barom miatt előitéleteim vannak, szóval mind hülye úgy ahogy van.
értem én, hogy valaki nem ért a programozáshoz és nem tud egy saját rendszert összetákolni. értem én hogy valaki nem ért a telepítéshez, és egy kész rendszert nem tud feltenni egy ingyenes tárhelyre. értem én, hogy nem zavarja a sok idióta barom, akivel egy domain alá kerül. értem én, hogy nem zavarja az a rengeteg helyesírási hiba amit elkövet. értem én, hogy nem zavarja az, hogy mekkora állatságokat ír le az úgynevezett blogjába. értem én, csak leszarom.
kellene egy tiltólista - olyan mint az adblocker - a blog.hu-s irások szűrésére a google readerbe. ha valaki tud ilyet, az ne legyen rest, és ossza meg velem.
ja még valami amiért utálom. azon kívül, hogy szar az a szar. ha szeretnél hozzászólni, legyél te is tag. na elmennek ám ahova most gondolom. soha! egy darabig kacérkodtam a gondolattal, de hála az égnek, vagyok annyira lusta, hogy elfelejtődött mindig ez a dolog. elrettentő példaként álljon itt egy idézet: http://onlinemarketing.blog.hu/2009/03/25/visszatartott_lelegzettel
címen olvasható ez: "Egy parlamenti választások ugyanis a reklámról szól." ha valaki nem képes egyeztetni a többesszámot, akkor az NE írjon! gyűlölöm a buta embereket. és ráadásul az a legdühítőbb, hogy helyeselnek rá, csak mert elvakult fanatista pártrajongók, avagy épp antirajongók vagy mi a nyavaja.