prog.hu-s hazugságok

                                                  

prog.hu stingnek sok szeretettel az egyik topicban elkövetett hazugságokra adott válaszként. mivel ott már nem tudok válaszolni.
https://prog.hu/tarsalgo/120467/prog-hu-hova-tunnek-a-nagymesterek

helló, itt ismét sarki_roka

azt hiszem nem fair dolog hazugsággal vádolni amikor ez nyilvánvalóan nincs igy, de tényleg. tényszerűen a blog esetében nem lett többszöröve a levélfolyam, egy sima átirányitás történt, valamint a csrf dologra is bőven volt idő.
és akkor az alaptémához kapcsolódóan, válasszuk külön a két sebezhetőséget, amit szivesen egybemosol. mert amiről itt szó volt, az a csrf - erről irtam neked. a beszúrható képeknél lévő sebezhetőség meg egy másik, azt valaki más dolgozta ki, próbálta ki, értelemszerűen összekeversz valakivel, akit amúgy nem említenék meg, de az ip cimek alapján is láthattad hogy földrajzilag is más helyszín. sajnos, vagy szerencsére nekem nincs hozzáférésem a 12 évvel ezelőtti levelezésünkhöz, úgyhogy nem tudok percre pontos adattokkal szolgálni, hogy mikor küldtem privát üzenetet. szerencsére vagy sajnos neked van hozzáférésed, és azt módosítasz amit csak akarsz. jó szórakozást, nekem nincsenek ilyen eszközeim, amivel bizonyitani tudnék bármit is, vagy éppen bizonyitékot eltüntetni, manipulálni.

sokkal jobban ferdítesz mint akkoriban. ez is okok közt szerepelne a topik téma megoldásában - de mivel nem használom az oldalt, ezért nem zavaró számomra, csak megjegyzem itt a teljesség kedvéért.

és hogy használom az oldalt, az is erős túlzás, meg ferdítés - éppen olyan, mint az összes többi. most irtam ide egy (ezzel együtt kettő) írást. mondjuk az elmúlt 20 általam elkövetett oldalhasználat között vannak-e olyan hetek-hónapok-évek amikor nem használtam az oldalt? erre mondjuk válaszolhatnál konkrétan is, mert érdekelne.

amúgy a te érvelési hibád az érzések, vélemények és feltételezések tényekké alakítása.

és végül: az hogy van pofám idejönni, az azért lehetséges, mert bizony mondom, valami tök másra kerestem rá interneten, aztán egyszercsak ott volt a találatok közt az ismerősem csengő sarki_roka név, megnéztem, és egy olyan oldalt találtam, amit korábban nem is láttam. (biztos a sok oldalhasználat miatt) és gondoltam reagálnék az itt felhozott alaptalan vádakra, valamint átalakított és tényként közölt érzésekre, véleményekre. ezért jöttem, köszi a figyelmet, nem is zavarok tovább