megvan a véleményem

                                                  

igen, megvan a véleményem a dolgokról, és el is mondom. lehet hogy nem lesz polkorrekt, de őszinte lesz. ez fontosabb szerintem! szerintem aki a politikailag korrekt megfogalmazást keresi az fél elmondani őszintén azt amiről beszélni akar. mellébeszélés, bullshit az egész.

ne cigányozzunk mert pejorativ. naná hogy az, de nem a származást tekintve hanem a viselkedésformát! vajon miért alakult ki hogy a "cigány" szó pejorativ tartalommal telt meg? csak úgy a semmiből? és mondjuk az miért nem hogy "osztrák"? azért mert rászolgáltak, rátettek. van kivétel kétségkivül, de az a kisebbség, nem a mennyiségét tekintve lassan többség.

vagy ott vannak a buzik. ne buzizzuk le őket mert az pejorativ. de miért? mi pejorativ van abban hogy egymás seggébe dugnak? ja hogy ezt azért így ne mondjuk ki, mert ez milyen sértő már... opsz, bocsánat, már leírtam.
az evolúció heteroszexuális kapcsolatra alapoz. ha van eltérés, akkor azt kezeljük a helyén. nyilván nem tilos, nem kell büntetni az ilyen félresiklást, de nem ez a normális, ezt azért mondjuk ki!

vagy a zsidók. ó azok mind ellopják a pénzünket, igaz? egy nagy szart. csak többen voltak akik pénzt raktak össze mint egyéb más származásúak. rászolgáltak, de ez nem kéne hogy pejoratív és emiatt tiltott szó legyen

vagy a négerek. hogy a bánatba lehetne letagadni a bőrük szinét. igenis néger! nem azért mert rabszolgának nézem, vagy bármi ami megalapozta hogy ez pejorativ legyen. azért néger mert az.

van az a mondás, ami már eléggé elterjedt: "kutyául érzem magam". szar ügy, nem vagyyok jól. de a kifejezés azt sugallja hogy a kutyák mindig szarul vannak. pedig vannak olyan kutyák, akik boldogok, tényleg örülnek a nap minden percének. tehát mi a megoldás? a kutya ezentúl ne kutya legyen - mert az pejorativ - hanem mondjuk négylábú házikedvenc, vagy az ember legjobb barátja. ez pipa. és akkor tiltsuk is meg hivatalos közleményekben a kutya szó használatát

na igy alakul ki az agyfasz, az igazi hülyeség, az idiotizmus. amikor az emberek elvesztették a stabil alapot a lábuk alól, és nem tudják hogy mi abszolút értékben a jó és a rossz. csak hoznak butábbnál butább döntéseket, ahelyett hogy utánanéznének, hogy miért cigányoznak, buziznak, zsidóznak, négereznek, kutyáznak az emberek.

kedves felnőttek! meséljetek minden nap a gyerekeiteknek. olyan meséket ahol a királyfi legyőzi a gonosz sárkányt, hogy megtanulja a gyerek, hogy mi a jó, és mi a rossz. ne hagyjátok hogy facebookon megosztott vicces videókon nőljenek fel, mert ilyen agyatlan barmok lesznek, akik nem tudják hogy például a cigány szó önmagában nem pejorativ, azt se betiltani, se korlátozni nem kell, hanem az okokat kell megszüntetni, például felszámolni a mélyszegénységet. azt hogy ne vasgyüjtésből kelljen megélniük. azt hogy ne lopják el a sufniból a 386-os számítógépemet ami volt vagy 5 kiló, tehát talán 100 ft-ot is kapott érte. hogy megértsék, hogy nekem a gyerekkori emlékem sokkal de sokkal többet ér mint az a 100 ft. sőt, tanitsátok meg azt is, hogy nemcsakhogy elvenni rossz, de kérni is lehet. azt is, hogy adni öröm is lehet. meséljetek! minden nap! különben mind elveszünk