GYK

                                                  

a máv nagysikerű percgyűjtő kártyájának nyomdokán egész sereg percgyűjtő kártya látott napvilágot az elmúlt időszakban. kiszivárogtatott információkból arra lehet következtetni, hogy ezeket hamarosan össze fogják vonni. nézzük, - a teljesség igénye nélkül - hogy milyen kártyákról is van szó. előljáróban leszögezném, hogy kétségesnek tartom, hogy megoldható legyen mondjuk egy játékfejlesztő csapat csereszavatos működése mondjuk egy ruhaipari szakszövetkezettel - de ez nem az én problémám. <a href="naplo.sarkiroka.hu/mav_percgyujto_kartya">máv percgyűjtő kártya</a>

tehát ott van mindjárt a csak 30 fokon mosható ruhák miatti idegeskedés gyüjtőkártyája (továbbiakban csak GYK). végre belátták hogy a 36+ fokon viselt ruhák már a viseléskor tönkremehetnek, nem kell ehhez mosógép.
aztán ott van a lassan piszmogó, szüttyögő autós GYK, aki csak 30-40-el mer menni. illetve aki az éppen most zöldre váltó jelzőlámpa ellenére is csak 20 másodperccel később indul el. őket rendszám alapján lehet gyűjteni.
vagy ott van az addikt játék GYK. ki ne játszott volna órákon, vagy összességében akár napokon át értelmetlen játékokkal. most már ezeket a perceket is lehet gyűjteni.
van még a késők GYK-ja. amikor egy megbeszélt időpontról a másik fél késik, akkor tőle is lehet perceket gyűjteni.
és még megannyi új lehetőség. az egész világ egy hatalmas GYK üzletté alakul annak érdekében, hogy ne raboljuk többé egymás idejét!