problémageneráló megoldások

                                                  

milyen régen is írtam ide bármit is. na most bepótolom. nemrégiben beszélgettünk munkahelyen a címben említett dologról. ez lett belőle:

mennyivel jobb volt az ősembernek, neki nem kellett még olyan problémákat megoldani, amik manapság már nap mint nap szerepelnek az életünkben. ezen problémák nagyrésze abból adódik, hogy elkezdtünk olyan dolgokat használni, amik problémákat gyártanak nekünk. ilyen például a számitógép (milyen fura, hogy pont erről írok). eredetileg azért lett kitalálva, hogy meggyorsitsa a számitásokat, és megszüntesse a papirmunkát. ezt nagyjából el is végzi (ha leszámitjuk a kinyomtatott papirokat), ezzel szemben adott egy csomó másik problémát, mint például a szoftverfrissitések, vagy lefagyások. azonban évezredek alatt sem sikerült megoldani olyan alapvető problámát, mint például az étkezés. ezt csak időszakosan tudjuk megoldani, másnapra úgyis megéhezünk. vagyis mégsem, van egy megoldás: ha intravénásan táplálnak tápoldattal és egy automata folyamatosan pótolja az infúziót. ez itt a megoldás kérem! tehát a bénáknak mennyivel jobb! javaslatom, mindenkit születésekor bénítsanak le és kössék ilyen gépre. ezután persze újabb problémával kell szembenézni: nevezetesen az izombénulással. ezt persze meg lehet oldani elektromos ingerléssel :) sajnos ehhez, és a létfenntartó gépekhez áram kell, tehát ezt még meg kell oldani...

előre a szép új világ felé, ahol a probléma megoldása számtalan új problémát szül...

más: nemrég múlt el az a bizonyos nyálas valentin nap, nem sült el jól :( megborotválkoztam itt-ott, és egy gyűrűvel leptem meg azt akit a világon mindennél jobban szeretek. előbbinek nem örült, utóbbinak azt hiszem igen :)