látogatottság

                                                  

nos, végére értem a látogatottsági statisztikának. annyira vicces és szórakoztató. no nem a sikeres találatok és mellettük a számok. az olyan rendeltetésszerű működés. vannak. ami vicces az a meg nem talált oldalak.

például volt valaki két éve aki végigpróbálta gyakorlatilag az összes cms admin belépő url-jét. nyilván jószándékból. de legalább vetett volna egy pillantást az oldal forráskódjára. melyik cms ad vissza ilyen, vagy ehhez hasonló html kimenetet?
most egy kis kitérő: a nevem sarki é.cs.m.a.o róka. azaz a nevem sarki én csinálom magamnak az oldalt róka. sosem értettem azokat a webfejlesztőket, php mágusokat akik napestig képesek arról papolni - többek közt a saját oldalukon is - hogy ilyen cms, meg úgy kell programozni - de saját magának már nem akar/nem tud/nem mer készíteni weblapot. szerintem utóbbi a legvalószínűbb - egyszerűen nem lehet olyan oldalt csinálni amibe valaki bele ne tudna kötni, hogy milyen gány. mindenki attól fél, amit ő is csinál. ezek az emberek tipikusan a mindenkitlefikázunkmertcsakmitudjukatutit elvűek. és mivel tart a fikázástól, inkább másra hárítja: ez nem az én kódom, én csak használom a blog.hu-t. nekem nincs időm efféle hóbortra hogy blogmotort írjak. bezzeg több ezer soron át van ideje elmagyarázni a programozás rejtelmeit. ugyanmár. kitérő vége.
szeretek programozni, de nem mindig jut rá idő. ezért ilyen amilyen. viszont az enyém. a saját szellemi termékem. nem holmi letölthető ingyen-cms.
ja, amúgy a látogatottság, a vártnak megfelelően, a béka segge alatt van :D de nem is azért csinálom, hogy lenyomjam lájkok számában a népszerű celebeket. de ez már egy másik történet