kórmány

                                                  

volt vagy van véleményed a jelenlegi politikával kapcsolatban? szapulod a jelenlegi kormányt? mit gondolsz, mennyire távolralátó a véleményed?

mi lenne a jobb, azon siránkozni hogy jajj lehetne jobb, sírni azon, hogy mennyire nem jó? vagy az lenne a jobb, ha tennénk is valamit? persze aki csinál valamit az hibázhat is. de ha csak sírunk hogy jajj a válság miatt milyen rossz, és persze hogy ne kelljen a hatásait érzékelni, újabb és újabb kölcsönöket veszünk fel, annak államcsőd lesz a vége. igenis mindenkinek ki kell vennie a részét abból a közdelemből, ami amiatt keletkezett hogy egyes spekulánsok óriási árréslufit fújtak.
mit szeretnél, a bankokat gazdagítani, vagy a gyermekeidet?
képzeljetek egy hideg mezőt amin gőzölgő tehénlepények vannak. te mezítláb állsz a mező szélén. mi a jobb, beleállni a tehénlepénybe és várni a csodát, vagy összeszorított foggal átrohanni a mezőn, és beülni a meleg kunyhóba?
persze 40+8 évig jó volt hitelből élni, jó lesz még, szavazz csak az mszp-re, és szídd aki tesz is valamit a lopáson kívül. persze mindenki lop, de emellett azért lehetne is tenni valamit.
olyan ez mint a máv: hangsúlyozzák hogy a vonat külföldi késése miatt késik 120 percet. az országunk is a külföldi válság miatt van rossz helyzetben. és? sírjunk vagy tegyünk ellene? mondjuk be a hangszóróba hogy nem miattunk van és tűrjük, vagy szakadjunk el a nemzetközi bankszövetség sarcaitól?
ébredjetek már fel emberek! eddig a kétharmados fidesz az első kormány 20 éve amelyik tesz is valamit. miért nem támogatjátok? jobb a lepényben taposni?