feszültség

                                                  

hmm, igazából nincs miért panaszkodnom, mindenem megvan amit csak kívánok. pár apróság zavar csak. a mai nap is jól indult, aztán nem is tudom. kicsit feszült vagyok a project miatt, holnap már csütörtök, péntekre le akartam zárni. nem fog összejönni. nagyon nem. és ugye ahogy közeleg a határidő, annál inkább görcsbe vagyok, egyre ingerlékenyebb vagyok. észre is vettem magamon, elég ciki.

régen nem volt ám ilyen. emlékszem, amikor volt egy deles határidőm, és fél 12-kor még javában programoztam. nem is zavartattam magam. háromnegyedkor átadás, délben bemutató, mindenki örült, csak egyesek homlokáról öklömnyi izzadságcseppek gördültek le. most más. meg akarom csinálni időre. lehet, hogy ez gátol, fene tudja. túlhajtom magam, akkorát vállalok ami túlnő rajtam. valóban hiányzik a beleszaromság. hiába, én akarok lenni a legjobb, ez nem múlt el.
szóval ingerlékenyebb vagyok, és akkor jön az az andrásos dolog. persze hogy nem írom le, hogy mi volt, nem a világra tartozik, csak egyszerűen hirtelen elegem lett mindenből, mindenkiből. nemigaz, hogy sosem lazíthat az ember, örökké görcsben kell élni, nem engedhetem el magam. ez gáz.
hazafelé vettem észre hogy valamelyik mókamiki a teáskanalamat beletette a pulcsim zsebébe. gyanítom, hogy a lajos volt. mosolyogtam volna picit, de rosszkedvem lett. még most is az van. mindegy, kitaláltam, hogy holnap lajos viszi haza, akár ő volt, akár nem :) persze nem szólok egy szót sem arról, hogy találtam a zsebemben valamit.
zajlik az élet. pedig a tegnap olyan szép volt. esővel, viharral, margitszigettel, sétával, mindennel. ezt sem hagyhatom, hogy így maradjon.
viszont a meló, illetve az ezzel kapcsolatos állapotom komolyan zavar. tényleg feszült vagyok. hmm, pihennem kéne, csak akkor meg éjjel ébredek fel.