első bejegyzés

                                                  

na kérem tisztelettel, beállok a sorba. blogot írok. de nem, még véletlenül sem, ne gondold, hogy blogot olvasol kedves olvasó. ez egy napló. ennek megfelelően a blog.sarkiroka.hu cím mellett elérhető a naplo.sarkiroka.hu címen is. előbbit csak a gyengébb értelmi képességekkel rendelkező, memóriahiányos társadalom miatt, útóbbi meg hogy terjesszem ezt a kis eszmét.

tehát első bejegyzés :) egy hetes betegség kellett, hogy jusson egy kis időm elkészíteni. nagyjából olyan lett, mint amilyet szerettem volna. majd még alakítom, meg tervezek ezt-azt bele/hozzá. egyelőre két skin-t tudok felmutatni, meg egy valamit, ami képes megmutatni a beírt naplóbejegyzéseimet. nem nagy kunszt, mégis, ennyire időhiányos állapotban ez nagyon szép eredmény. különös tekintettel arra, hogy ki nem állhatom a blog.hu-t, és már-már majdnem arra fanyarodtam, hogy ott regisztráljak, hogy kiéljem ellenállhatatlan publikálási vágyamat. rájuk különösen haragszom több ok miatt is, de ezt majd külön megírom. legyen elég egyelőre annyi, hogy megjöttem, éljen sarki_roka, kattanj az ok-ra, ha igen :)
és akkor íme a bemutatkozásom: sziasztok, sarkiroka vagyok. amúgy nem ez az igazi nevem, csak nem szeretem ha eszternek szólítanak. kb 1996-1997 óta viselem büszkén eme becenevet. születésem óta sokfelé laktam, és remélem még sokfelé elsodor az élet. szeretem kipróbálni magam, szeretek elégedetten arra gondolni: itt is megálltam a helyem.
jelenleg 20 éves múltam (ez feltehetően már nem fog változni), éppen nem tanulok, hanem dolgozok, amiközben tanulok. konkrétan imádok programozni. második szerelmem a programozás. az első a bitek tologatása. (persze csak manóm után, ő a nulladik a sorban, akit mindennél jobban szeretek) ezek után már csak az utazgatás az ami örömmel tölt el. nem szeretem, sőt viszolygok a hazugságoktól, és a képmutató emberektől. röviden ennyi