ctrl+ ctrl-

                                                  

ez jó :) tök jó. néha ilyen debil beállításokkal használom a gépet. mármint bazinagy kurzor az alap, jó messziről is látni, hogy merre egerészek. de néha a megjelenő dolgokat is felnagyítom. egyszerűbb, könnyebb. nem fárad annyira a szemem, mint az apró bolhapöcsnyi betűktől. szóval szoktam használni ezt a kontrol plusz és kontrol minusz billentyűkombinációt böngészőben is.

és most kellemes meglepetésként ért, hogy hármas firefox alatt a képeket is nagyítja. ilyet előtte csak az opera csinált. a kettes fox csak a szöveget nagyította, az ie6 meg semmit, hiába van neki a megtévesztésig hasonló menüpontja. ennek most így tökre örülök meg minden. jókedvemben elárulom azt is, hogy ctrl nulla kombinációval az eredeti állapot hozható vissza, továbbá hogy a háttérképeket is jól kezeli, meg hogy nem tud minden határon túl kicsinyíteni, ahogy nagyítani sem. de a célnak tökéltesen megfelel.
hátradőlve kényelmesen, viszonylag távolról is olvasható méretben, és dizájnhelyesen olvashatom a saját naplómat. juppi :)
van még pár szem a tesco-s paradicsomomból. örömömben elfogyasztom. jóétvágyat nekem hozzá :)