terpesz

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


azon gondolkozok hogy segítsek-e neki, hogy merre van a legközelebbi kórház. biztos herebetegsége van. tudod, arra a fajtára gondolok aki akkora terpeszben képes csak leülni, hogy 3 helyet elfoglal. persze mindenkinek a magánügye, hogy mi van a lába között. esetleg valami nemibetegség, vagy ilyesmi. de ha egyszer magánügy, akkor miért teszi nyilvánvalóvá, hogy valami nincs rendben. miért kell akkora terpeszben leülni, hogy a lábai közé gyakorlatilag két átlagos testalkatú felnőtt beférne? nem értem.

persze az is lehet, hogy csak mutogatni akarja a férfiasságát. de hát a feszülő nadrág csak felnyomja a golyókat, szóval még csak ez sem lehet szempont. valahogy mégis a betegségre gondolok, talán beizzadt neki. ekkor meg mosni kéne, nem terpeszteni. de várjunk csak, megvan. betegség lesz ez a javából. csak nem a nemi szervek környékén, hanem a fejben. neve is van, de sajnos nem gyógyítható:

bunkóságnak hívják

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »