érintőkábel

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Ez egy szuper találmány, nem is értem, hogy miért nem minden eszközön van ilyen. Szóval van a hagyományos hangerőszabályzó a fülesen. Függetlenül attól hogy analóg tekergetős, vagy gombokat tartalmazó digitális. De azt keresni kell a madzagon folyton. Nem sokat, de sosem pontosan oda nyúlok ahol van. Miért ne lehetne olyan nagy, hogy bárhova nyúlok, pont ott lesz? A másik gond, hogy beleakad mindenbe. Gyakran használok olyan táskát aminek a pántját keresztbe kell átvetni magamon, így a bal vállamon van a jobb oldalon lévő táska. Na ez a felállás mindig le akarja tépni a fejemről a fülest. Erre két megoldás is lehet: vagy vezeték nélkülit használok, vagy olyan vezetékeset amin nincs semmilyen beépített akadály, így könnyen kicsúszik bármilyen szorult helyzetből.

Mindkét problémára megoldást nyújt az érintőkábel.

Szóval ez egy olyan vezetékszakasz amivel hangerőt lehet állítani, hívást fogadni, következő zeneszámra lépni, stb. Ehhez a vezeték ezen része érzékeny az érintésre csakúgy mint az okostelefonok kijelzője, csak értelemszerűen egy roppant keskeny, ám annál magasabb beviteli eszközt képezve. Szoftveresen szabályozható az érintésre aktiválódó műveletsor. Például egy hossz irányú swipe mozdulat szabályozhatja a hangerőt attól függően hogy fel vagy lefelé mozdul az ujjunk, hangosítás vagy halkítás következhet be. Ha két ujjunk közé csippentjük a kábelt azzal fogadhatjuk a hívást, vagy indítható az elsődleges zenei szoftver, zene lejátszása közben pedig play / pause állapot között lehet váltani. Amennyiben gyors egymásutánban kétszer csippentjük meg a kábelt akkor a hívást elutasitjuk, vagy zene lejátszás közben a következőre lehet lépni.

De a legjobb az egészben, hogy mivel szoftveresen szabályozható az elvégzendő művelet, így bármi megtehető.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »