GYK

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


a máv nagysikerű percgyűjtő kártyájának nyomdokán egész sereg percgyűjtő kártya látott napvilágot az elmúlt időszakban. kiszivárogtatott információkból arra lehet következtetni, hogy ezeket hamarosan össze fogják vonni. nézzük, - a teljesség igénye nélkül - hogy milyen kártyákról is van szó. előljáróban leszögezném, hogy kétségesnek tartom, hogy megoldható legyen mondjuk egy játékfejlesztő csapat csereszavatos működése mondjuk egy ruhaipari szakszövetkezettel - de ez nem az én problémám. máv percgyűjtő kártya

tehát ott van mindjárt a csak 30 fokon mosható ruhák miatti idegeskedés gyüjtőkártyája (továbbiakban csak GYK). végre belátták hogy a 36+ fokon viselt ruhák már a viseléskor tönkremehetnek, nem kell ehhez mosógép.

aztán ott van a lassan piszmogó, szüttyögő autós GYK, aki csak 30-40-el mer menni. illetve aki az éppen most zöldre váltó jelzőlámpa ellenére is csak 20 másodperccel később indul el. őket rendszám alapján lehet gyűjteni.

vagy ott van az addikt játék GYK. ki ne játszott volna órákon, vagy összességében akár napokon át értelmetlen játékokkal. most már ezeket a perceket is lehet gyűjteni.

van még a késők GYK-ja. amikor egy megbeszélt időpontról a másik fél késik, akkor tőle is lehet perceket gyűjteni.

és még megannyi új lehetőség. az egész világ egy hatalmas GYK üzletté alakul annak érdekében, hogy ne raboljuk többé egymás idejét!

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »