a programozás ünnepe

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


közeleg lassan a karácsony. mindenki erre az ünnepre koncentrál. sajnos egyre inkább a pénzről szól ez az egész, és ilyenformán a tököm televan az egésszel. de még karácsony előtt nem sokkal van az évben egy jelentős ünnep. A Programozás Ünnepe.

az egész onnan indult, hogy volt egyszer egy bulvárlap, aminek szerkesztője voltam. az infobulvár a regiszterek magánéletével kapcsolatban hordott össze hetet-havat. majd bejelentettük hogy nemsokára eljő az idő a programozás ünnepére: http://www.prog.hu/tarsalgo/?fid=74588&no=13&op=history és bizony idén is közeleg ez a jeles ünnep. de most valahogy negatívabb a hozzáállásom. egyre inkább azt érzem hogy valóban programozásmentes napként kellene megünnepelni. emberi oldala van, de hagyjuk inkább, csak felcseszem az agyam. lényeg hogy ünnep lesz nemsokára, örvendjetek hát vala :)

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »