vér

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


pár órája van, hogy megnéztük a dragon ball - evolúció című filmet. moziban. ahol negyed órán át reklámot toltak a képembe, majd közölték, hogy ha aljas módon rögzíteném a filmet (mi van ha megjegyzem?) akkor aztán reszkessek. ettől eltekintve tetszett, jó volt. szerettem azt a rajzfilmet ami az alapját képezte. ámde betiltották, mert túl véres. egyetértek, 18-as karikát megérne. ahogy a mozifilm sem 12-es kategóriával kellett volna hogy menjen. aztán vége a filmnek, lapozgatom a pesti estet, és leszakadt kezek, szemgolyós szendvics, és kitudja mi minden volt még benne. dekorációnak.

hát menjenek a búbánatba, amikor ilyeneket tesznek, olyan újságba, amit többezren, főleg fiatalok forgatnak. és csodálkoznak, hogy bekattannak és lövöldöznek az iskolákban. nos, a dragon ball egy igenis jó rajzfilm, rengeteg erkölcsi mondanvalóval. de felnőtteknek szól. nem gyerekeknek, nem tiniknek, hanem felnőtteknek. olyanoknak akik felfogják, hogy az egész egy mese, köze nem lesz a valósághoz soha, így képesek kikapcsolódni, és felfigyelni a mondanivalóra. arra, hogy meg kellene óvni azt ami szép, ami jó. arra, hogy ha tiszta a szíved, akkor sokkal többmindnt elérhetsz. a rossz oldal mindig azon bukott el, hogy túltaktikázta magát. tiszta szívvel, egyenesen, őszintén élni. ez a mese mondanivalója. egy halom vér van benne jah. és? ha nem tetszik, nem kell nézni. ha nem érted, nem kell nézni. van más választás. nekem bejön, és pont. épp úgy ahogy az elfen lied is.

igazából azon akadtam ki, hogy nem a filmben fellelhető mellek, fenekek, vagy egyéb infimebb testrészek száma szerint kellene a besorolást megoldani. de így könnyű. 8 popsi felett ilyen a film, azalatt amolyan. hozzáteszem a film előtt a reklám - természetesen - mivel mással hirdetne, mint alulöltözött macákkal. úgy látszik csak a férfiak vásárlóerejére számítanak, és csak így lehet már eladni bármit is.

ide kapcsolódik: óriásplakát, rajta csaj lenge öltözetben, amit hogy hogynem, éppen meglendít a szél, és éppen kilátszik a feneke és a bugyi. persze a reklám valami egyebet hirdet, ami abszolút nem kapcsolódik ide. mindegy is. ami miatt megtetszett, hogy valamelyik ötletes reklám hekker a következő szöveget rittyentette alá: egy tál csülkös bableves után ez a fenék is épp olyan förtelmes gázokat ereget mint a tied. :) hát igen. jó szöveg, ötletes

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »