várakozás

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


ez most ilyen csöpögős lesz, oda se neki, ilyen is kell :) milyen érzés várakozni? végülis itt van velünk, ott mocorog benn a pocakban, délelőtt meg is hallgattunk a kötelező vizsgálaton, és megnyugtattak, hogy minden rendben van. de akkoris, jöhetne már.

mindketten nagyon várjuk a kis uraságot. sőt, a rokonság is egy kivétellel, de teljesen odáig van. minden csupa babaruha és eszköz. a szívemben pedig aggódás és várakozás. vajon mikor érkezik, miért vár ilyen sokat, és egyáltalán, mi lesz meg hogyan lesz. hogy kell fogni, és mit kell csinálni, ha sír?

várunk nagyon

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »