újra működik

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


hogy hogynem, mindig az van, hogy a cipésznek a legcsúfabb a cipője. sosincs ideje megcsianálni jól, mindig másokéval foglalkozik. valahogy így vagyok ezzel én is weblap terén. itt ez a blog, belegondoltam sokmindent, aztán még az alap dolgok sem működtek. sosem jutott idő rá. na de most!

most, hogy szabadságon vagyok, a virtuális todo listám elejére került, hogy gatyába rázzam végre ezt a jószágot. végre nem próbál 171 TB adatot sütibe elhelyezni, nem kerül végtelen átirányítási körbe, és végre lehet kommentezni. ezek mind-mind azért nem működtek, mert sokkal több mindent szerettem volna, a forrásban hagyott todo hegyek erről tanuskodnak. csakhogy mindig előtérbe került valami más.

a lényegen nem változtat, ugyanúgy megtekinthetőek a naplóbejegyzések, csak talán használhatóbb. és általában is, ezután próbálok minél kevesebb elvarratlan szálat hagyni magam mögött.

sarkiroka 20131224104907 jöhet a todo lista 2. pontja :)

azt amúgy tudtátok, hogy hol lehet a legnagyobb halászlét fözni magyar földön? kékes tetön, mert ott van az ország legmagasabb pontja :)

Kód újratöltése