újabb szövegszerkesztős hiba

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


megint szerkesztgettem a pagefile.sys-t notepad-al, és úgy felbosszankodtam. egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan lehet alt+f4 karaktert begépelni. csomószor próbáltam és arra lettem figyelmes, hogy ha előtte szerkesztettem még valamit benne, akkor hirtelen megkérdezi, hogy elmentse-e a változásokat. itt mindig igent szoktam válaszolni, mert hát azért szerkesztem. és utána egyszerűen eltűnik az egész program. megint kereshetem elő. nagyon sokszor próbáltam már, de sosem sikerült még begépelnem. és ez nem csak a pagefile.sys fájllal van így! elképesztő, hogy milyen selejtes terméket ad ki ez a cég szövegszerkesztő gyanánt. összehasonlításként megpróbáltam word-el is, de ugyanez. szerintem valamilyen core funciót ronthattak el, kár hogy nem nyílt forrású, szerintem már rég ki lenne javítva.

update! basszus, home gomb lenyomására sem reagál megfelelően: nem kerül a fájlba új karakter, ahogy azt várnám gépelés során, sőt, még a kurzor pozícióját is elrontja. ismét leellenőriztem, hogy a word is ilyen-e, és igen, nemcsak a notepad hibás, hanem a word is. tudtok olyan editort amibe ha gépelek, akkor a begépelt dolgok lesznek benne, nem pedig mindenféle random mágja történik?

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »