twitter

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


csinálok egy twitter-t. nem most, majd. már régóta tervezem, akkor jutott eszembe, amikor még nem is ismertem. nem, nem fogom lemásolni... sok dolgot másképp gondolok, de alapvetően ugyanaz. ez azóta az eszemben van, amióta naplót akarok csinálni. sőt, lehet egybe lesz majd a kettő.

csak legyen rá időm, meg lelkierőm. most például ezt írnám bele:

Mi a véleményed a sarki rókák szeme fényének árnyalatainak csillogásáról...? ...a sarki fény intenzitása, a rókák szerelmi állapota, valamint a hómennyiség függvényében... :)

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »