tunion

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


a fő hangsúly a még-en van. a harcászatban még nem használják rendszeresen. a tunion egy olyan szervetlen vegyület, mely mozgásra képes. egészen pontosan - és egészen pongyolán - fogja magát és elmegy onnan ahol volt. kísérleteztek tunionnal töltött tölténnyel, de gyakorlatilag a vegyület vagy nem marad meg a fegyverben, vagy a burkolatnak is be kell fúródnia az áldozatba. pedig óriási jelentősége lenne. gondoljuk csak el, lelőnek valakit, majd a lőszer eltűnik, elmászik.

mi is a tunion. ez egy olyan vegyület, mely egyszerre nagyon stabil a többszörös kovalens kötéseknek köszönhetően. azonban a térszerkezete eléggé könnyen változtatható, ráadásul az önmagára ható ionos töltéskülönbségek hatásásra meg is változtatja azt. egyes részei könnyen alakulnak át önmaguk izomerjeivé. az egész óriásmolekulát tekintve, hasonló csavarodások figyelhetőek meg mint a fehérjék esetében, azonban stabilan kialakul az úgynevezett csöves alagút szerkezet. képzeljünk el mondjuk az ujjunkat és egy nem túl vastag, mondjuk 2-3 mm vastag madzagot. most kezdjük gondolatban feltekerni az ujjunkra azt, jó sűrűn, de sehol nem átfedést csinálni, szigorúan egy rétegben. majd amikor végigértünk az ujjunkon, kivesszük azt, a helyén átfűzzük a madzag egyik végét majd hozzákötjük a másik végéhez. ennyire egyszerű. de mégsem. magában az alagútban olyan ionos viszonyok uralkodnak, hogy az átdugott "madzagot" tolják előre. és az halad is, miközben letekeredik az egyik oldalról, a másik oldalt pedig újra feltekeredik. ezzel a módszerrel halad mindenféle tudatosság nélkül.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »