tudni vagy nem tudni

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


kezd kiújulni a depresszióm és kezdem elveszteni a kapcsolatot a körülöttem lévő világgal. kezd mindenből és mindenkiből elegem lenni.

nem tudom például meddig és hányszor érdemes megbocsájtani olyan bűnöket amikért korábban örökre megharagudtam volna. azt sem tudom, hogy lehet elviselni ha valaki a szemembe hazudik anélkül hogy ezt akárcsak elmondhatnám neki. azt sem tudom miért jó valakinek hazudni.

hát igen, még mindig a hazugság az ami leginkább ki tud hozni a sodromból. de türelmes vagyok. Viki mellett iszonyat sok türelmet tanultam, és mégis, most is a torkomban van a gyomrom.

most legszívesebben elmennék. nincs konkrét célom, csak el valamerre. emlékszem, egyszer még iskolás koromban megszöktem így. igazából nem volt miért - legalábbis most nem emlékszek rá, leginkább csak lelki dolgok. szóval nem csináltam semmi rosszat, nem hoztam haza rossz jegyeket, és mégis, fogtam magam és elmentem. talán azért mert nem foglalkoztak velem a szüleim, pedig ezt vártam tőlük.

talán most is ilyen van, talán csak sok a tudás a fejemben. pedig mindig azt mondtam hogy a tudás az fontos. de mégis, most olyasmit érzek hogy azért csak van olyan amit nem jó tudni.

tudni vagy nem tudni, ez itt a kérdés.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »