szar miatt késik a máv

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


már megint a máv.

kezd tele lenni a hócipőm, pedig én aztán nyugis alkat vagyok. arról van szó, hogy vasárnap délután kicsit késve indultam, hogy majd lemegyek a velencei tóhoz. a kicsit késve azt jelenti, hogy alaposan kicentizve, erősem építve a szerencsefaktorra, miszerint nem marad ki, nem késik, sőt, jól csatlakozik a bkv. nagyjából bejött, vonatindulás előtt kb 8-10 perccel értem ki az állomásra. szerencsémre a pocsék idő miatt nem kígyóztak a már megszokott sorok sem a nyitva tartó 4 darab pénztár előtt. be is álltam hát az egyik (legrövidebb) "sorba", amely két vénasszonyból állt, akik együtt akartak jegyet venni. sajnos a pénztár előtt sem sikerült eldönteniük, hogy mivel is szeretnének utazni, és hova. kb két perc után egyértelműen azonosítottam a csapdát, és tudtam hogy itt nem szabad maradnom. át is mentem máshova, ahol szerencsémre első lettem :) ide kérek ilyen jegyet. ennyi lesz. kösz-kösz, viszlát. az egész fél percig se tartott. nem lennék meglepve ha az öregasszonyok még most is ott vitáznának közben... na de mindegy is ez a kis közjáték a történetem szempontjából. tehát lélekszakadva átrohantam/átbékávéztam a várost, és most szállnék fel az 5 perc múlva induló vonatra. igenám, de honnan indul? hát az nincs kiírva. indulás percében megjelenik mellette egy kis felirat miszerint 20 p késés. "basszák meg" - fogalmazódott meg bennem az egyszerű vulgáris kifejezés, amikor be is mondták. jó, nem mérgelődök, gondoltam és ezzel elkezdtem nézegetni az embereket :)

végül a beigért 20 perc huszonötödik percében bemondták, és ki is írták, hogy a 12 a nyerő vágány. a tömeg elindult mondott hely felé. amikor én odaértem, akkor már lehetett is látni hogy melyik vonat az amelyik úgy közelít hogy feltehetően a 12.-re áll be. flirt. szeretem. se ez nem kárpótol a közel 30 perces késésért induláskor! na de most jön a slusszpoén, mert nem elég az ideg nekem :) már kelenföld előtt kéri a kaller a jegyemet - hiába no, csövesnek nézek ki. odaadom, közben megkérdem: "azt lehet tudni, hogy miért késtünk ennyit?" vigyorogva mondja, hogy a wc-t ürítették. elsőre vissza is kérdeztem, hátha rosszul értem. de nem, valóban ezt mondta. majd hozzátette, hogy kettő is van a vonaton. baszod, két egész wc... meg állítólag megáll a vonat emiatt - gondolom a ravasz vezérlés nem engedi hogy kilötyögjön a szar. (ha ilyen lenne a parlamentbe, akkor a politikusok már rég hibernálva lennének)

szóval késtünk a szar miatt. ez de szar.

már csak azt nem értem, hogy ezt az időt miért nem kalkulálja bele a vasút az egymás utáni járatok közé, illetve ha már húzódik a szar-helyzet, akkor miért is nem tesznek be egy másik szerelvényt, a szarosat meg használják ott, ahol azt a másikat kellett volna majd. szerintem darab-darab. de az okosak biztos megmondják, hogy nem.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »