paradicsom #2

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


kedves naplóm. az történt, hogy ahogyan az korábban elhatároztam, bizony zöldségesnél fogok gyümölcsöt venni. ma volt a napja, hogy reggeli ébredés és csipatörölgetés után eldöntöttem, hogy ma márpedig gyümölcsnap lesz. mekönnyítette a döntésmet, hogy semmi kaja nincs itthon, így mindenképp el kellett mennem beszerezni valamit, meg amúgyis kívántam.

amúgy rájöttem, hogy nagyon nem érdemes nekem kaját vennem. az esetek jelentős részben az a vége, hogy rámrohad - hacsaknem pizza - aztán ezért nincs semmi értelmes kaja. pláne olyan ami gyorsan elkészül. na ez is a gyümölcsök mellett szól.

tehát begyógyult szemmel - mert éjjel még kódoltam - elsétáltam, az úgy 10 percnyi járóföldre lévő zöldségesig. ott kinyilatkoztattam, hogy egy szép nagy fürt banánra, meg egy halom narancsra van szükségem, továbbá valami sió lötyire, hogy jobban csússzon. és ezt figyeld: az eladó jött, kivette a legérettebb fürtöt, a legérettebb szemeket. aztán kevésnek gondoltam, így kértem még mellé. nem anyázott, nem csapkodott, kedvesen ismét a legérettebb fürtöt megkereste, megkérdezte, hogy mindet kérem-e (naná) aztán adjon-e zacskót, mert azért tetemes mennyiséget sikerült összeválogatni, szépen belepakolta, és a kezembe adta. hmm, nem volt veszélyesen drága, talán csak az ivólét sokalltam (330 huf) de úgy éreztem, hogy én vagyok a vevő, akiért van a boltos nem pedig fordítva. ja és a végén, amikor elköszöntünk, még utánam szólt: váljék egészségedre.

ugyanez egy tescoban úgy zajlott volna, hogy vegyem el az amúgy akciós csupazöld banánomat, álljam végig a több méteres sort, dobja oda a kasszás a szatyoral együtt, amibe elrakhatom. ugyanez interspárban: válasszam ki a zöldessárga banánomat, mérjem le magamnak, járuljak a kasszák oltára elé, tegyem meg a téteket és annyi. nem akarnak bratyizni, nem akarnak jókat kívánni, a tökük tele az egésszel.

hát a francba a kényelemmel, amikor minőséget kapok itt, és még a seggem is szinte kinyalják. bravóbarom, egy újabb vevőt vesztettetek

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »