paradicsom

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


pár napja vettem pár szem gazdaságos paradicsomot, ami persze hű de magyar és hű de gazdaságos. és egyben hű de szar (csapj a szádra, ha ezt kimondtad) is.

értem én hogy ha éretten kerül be a boltba, akkor megromlik mire megvehetném, meg nagy lenne a veszteség meg minden. de akkor sem jó. olcsónak olcsó, de nem jó :( engem már az is elborzasztott, hogy miért kell hűtőben tartani a paradicsomot a boltban. gyerekkoromból olyan képek rémlenek fel, hogy a piacon, bazi nagy hőségben, egy szál napernyő alatt ott voltak a finom, érett paradicsomok a zöldségesnél.

azt hiszem ez lehet a kulcsszó: a zöldségesnél. a múltkor a banánnal meg a naranccsal jártam ugyanígy. megkívántam vesztemre, aztán épp ottjártam a tescoban és és és... és elkeseredtem, csupacsupa zöld déligyümölcs volt csak. nem is vettem, már csakazértsem. aztán pár napra rá lebetegedtem (mégis kellett volna venni?) majd erő hiányában csak a helyi zöldségesig jutottam. kis bolt, igazából ha rendes étvágyam lett volna, akkor az egész készletet megvettem volna. na az elsőre fogyasztható volt, nem kellett itthon még érlelni. elsőre édes volt.

asszem a zöldség/gyülmölcs fogyasztásomat SEM a tescoból kell ezentúl rendeznem. ez most csak így eszembejutott, hogy 3 nap után még mindig kemény és ízetlen a paradicsom, de van közötte egy szem amit ki kellett dobni, mert olyan furi állaga lett. egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő, és ahogy ránéztem, nem volt teljesen világos hogy ki lesz a fogyasztó, és ki lesz az elfogyasztott. jobb a békesség, kidobtam a lázadót.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »