ősz

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


megint ősz van. az az érzésem, hogy az évek előrehaladtával rövidülnek azok. amúgy a legszebb évszak. direkt a legszebb ruháját veszi fel a természet hogy emlékezetesen búcsúzzon.

de most valami nem kerek. máskor mindig olyan vidám szoktam lenni ősszel, de most nem jó. épp olyan nyúlós, nyálkás hangulatom van mint amilyen az időjárás, vagy épp a többi ember. nem szokott ilyen lenni.

de van egy jó hír is: negyedik lettem a 2013-as function-ön :)

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »