népirtás

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


na még hogy nincs a napjainkban népirtás. pedig-pedig...

arról van szó, hogy minap beszélgettünk kollégámmal, és hogy hogynem arra terelődött a szó, hogy azért napjainkban nem lehet olyan tudatos népirtást kivitelezni mint például a második világháborúban. gondolkodjunk csak együtt. mit is jelent az hogy népirtás. élsőként mi is az hogy nép? egy valamilyen szempont alapján egy kategóriába sorolt emberek halmaza. ez a szempont lehet vallási nemi vagy bőrszín szerinti csoportosítás, vagy egyszerűen akik egy ország lakosai.

és az mit jelent hogy irtás? szerintem azt a célt szeretné elérni, hogy minél kevesebben legyenek a kiválasztott nép tagjai. igazából a módszer teljesen mindegy hogy hagyományos öldöklős háborúval, vegyi fegyverrel, vezető nélküli robotrepülőgépekkel, vagy gazdasági nyomásra történő születésszabályozással.

és akkor hogy is van ez a napjainkban? létezik egy országok felett álló bankcsoport, ami nincs egyik ország vezetőinek a befolyása alatt sem. nem az emberek választották a tagjait, hanem önkéntes vezetőkké avanzsálták magukat. és képesek népek, népcsoportok gazdasági folytogatására. képesek kikövetelni hogy csökkentés a szociális támogatásokat, és ezzel indirekt módon születésszabályozást hajtanak végre. végső soron tudatos népirtást csinálnak.

hagyjuk?

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »