nem szeretlek modorosblog szerzője

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


te, aki ott ülsz a géped előtt és elmondod a tutit. te aki példát próbálsz statuálni. te aki mindenféle következményekkel mit sem törődve utasítgatod embertársaidat bizonyos dolgok megtételére vagy éppen meg nem tételére. igen, lassacskán magadra ismerhetsz.

bizony rólad van szó. aki ítélkezel mindenki felett. aki feljebb helyezed magad minden más emberi lénynél. te aki önnön csodálatodba belemerülve észre sem veszed már az alapvető hibáidat. te aki bele sem gondolsz, hogy milyen pszichológiai okai vannak egy-egy viselkedésnek. te aki bele sem gondolsz, hogy milyen következményei lesznek, ha egy viselkedésminta megváltozik. te önző. te hazug kétszínű megmondóember.

elsőként elolvastam pár írásodat. majdnem egyet is értettem. könnyű azonosulni az önzéssel. de az én értékrendem kicsit más. nekem nem elfogadható az, hogy vég nélkül fikázunk mindenkit azzal a szándékkal, hogy saját magunknak kellemesebb legyen.

nem szeretlek modorosblog szerzője. rossz ember vagy.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »