miért ilyen a blogom?

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


egyszerű a válasz, de azért kifejtem. az esetek 95%-ában laptopon nézem 1280-as szélességben. ott tökre jól mutat szerintem. legalábbis nekem tetszik.

miért felhők? mert szerintem annyira szépek. sok dolgot az tesz igazán széppé, hogy múlandó. egy pillanatkép, ami megismételhetetlen, az milyen szép tud már lenni. a felhőkre ez különösen igaz. nekem tetszenek.

igazából az, hogy internetre publikálok, az nem jelenti azt, hogy mások kényeskedő izlését akarom kiszolgálni. különben sem a csicsa a lényeg, akinek nem tetszik, az írjon saját css-t, és alkalmazza az oldalra. a firefox lehetőséget ad ilyesmire is. a képeket lehet adblockerrel kiszűrni, és máris csak a tartalom marad. ha meg nem a tartalom miatt jösz, akkor nem is érdekel a véleményed ;)

egy szó mint száz, azért ilyen, mert nekem így tetszik. szívesen fogadok minden építő jellegű kritikát, azonban ez nem jelenti azt, hogy hanyatt-homlok rohanva fogok rohanni, hogy az elvetemült ötleteket megvalósítsam.

önző, önfejű, makacs vagyok. tudom.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »