máv percgyűjtő kártya

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


adott ez a máv-nak nevezett dolog, egy amolyan diszkrét metrika mely a megállók halmazán értelmezünk. tudjuk, hogy késik. ez tény. ilyen esetre van az, hogy az ember bemegy az információhoz, kiváltja a máv-késés kártyát, vagy hivatalos nevén a máv percgyűjtő kártyát.

ezután felül a vonatra, indul amikor indul, a kalaúz érvényesíti, hogy valóban ezzel a vonattal utaztunk. majd érkezéskor lehúzza a kártyát és ezzel regisztrálja rajta a késés mennyiségét. ez nagyjából olyan, mint pl a supershop kártya. az ember utazgat sokat mávval, gyüjtögeti a perceket. telnek-múlnak a hetek-hónapok, és az ember kártyáján összegyűlnek a percek szép számmal. aztán eljön a következő év tavasza és aktuálissá válik a kertművelés. ugyanúgy bemehetünk az információhoz, lehúzzuk a kártyát, és a mondjuk összegyűlt 10:31 időmennyiségből úgymond levásárolunk belőle 8 órát. ekkor kiutalnak egy máv-os dolgozót, aki kimegy az egyeztetett időpontban és szépen felássa adott esetben a kertet, vagy kifesti a szobát, stb. természetesen csak szigorúan a levont percnyi mennyiségben. hasonlóan a többi kártyához, itt is vannak akciók: csak két példát említenék: születésnapon dupla percmennyiség jár, illetve, ha később be tudja mutatni az erre vonatkozó papírokat, akkor a saját esküvő napján háromszoros percmennyiség jár.

sarkiroka 20141226225800 és akkor amikor valahol leáll a vonatközlekedés, megint máshol járatritkitásokat terveznek, egy harmadik helyen meg új kocsikat kellett bérelni, mert INGYENES LETT A JEGY a diákoknak és a nyugdíjasoknak.

na most én pont nem esek bele az ingyenes kategóriába, de szeretném tolmácsolni az illetékeseknek: igazán példaértékű lehetne a mélyen tisztelt máv számára. nem JÁRATRITKITÁSSAL kéne spórolni, mert ha kevesebb a járat, akkor kevesebb a bevétel is. tessék csak elképzelni hogy az ingyen utazó diák néha magával hozza a szüleit. durva mi? biztos sci-fi...

persze biztos sok időt visz el hogy MINDEN VONAT KÉSSEN mert decemberben rendkívül szokatlan -1 fok alakult ki éjszaka. és ezért nem jut idő gondolkodásra, hiszen biztosítani kell az utasok számára ezt a remek szórakozási formát! gondolom a havazásra sem számít senki így tél közepén, úgyhogy minden utas hurcoljon magával takarót és/vagy törülközőt.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »