látogatottság

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


nos, végére értem a látogatottsági statisztikának. annyira vicces és szórakoztató. no nem a sikeres találatok és mellettük a számok. az olyan rendeltetésszerű működés. vannak. ami vicces az a meg nem talált oldalak.

például volt valaki két éve aki végigpróbálta gyakorlatilag az összes cms admin belépő url-jét. nyilván jószándékból. de legalább vetett volna egy pillantást az oldal forráskódjára. melyik cms ad vissza ilyen, vagy ehhez hasonló html kimenetet?

most egy kis kitérő: a nevem sarki é.cs.m.a.o róka. azaz a nevem sarki én csinálom magamnak az oldalt róka. sosem értettem azokat a webfejlesztőket, php mágusokat akik napestig képesek arról papolni - többek közt a saját oldalukon is - hogy ilyen cms, meg úgy kell programozni - de saját magának már nem akar/nem tud/nem mer készíteni weblapot. szerintem utóbbi a legvalószínűbb - egyszerűen nem lehet olyan oldalt csinálni amibe valaki bele ne tudna kötni, hogy milyen gány. mindenki attól fél, amit ő is csinál. ezek az emberek tipikusan a mindenkitlefikázunkmertcsakmitudjukatutit elvűek. és mivel tart a fikázástól, inkább másra hárítja: ez nem az én kódom, én csak használom a blog.hu-t. nekem nincs időm efféle hóbortra hogy blogmotort írjak. bezzeg több ezer soron át van ideje elmagyarázni a programozás rejtelmeit. ugyanmár. kitérő vége.

szeretek programozni, de nem mindig jut rá idő. ezért ilyen amilyen. viszont az enyém. a saját szellemi termékem. nem holmi letölthető ingyen-cms.

ja, amúgy a látogatottság, a vártnak megfelelően, a béka segge alatt van :D de nem is azért csinálom, hogy lenyomjam lájkok számában a népszerű celebeket. de ez már egy másik történet

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »