kórmány

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


volt vagy van véleményed a jelenlegi politikával kapcsolatban? szapulod a jelenlegi kormányt? mit gondolsz, mennyire távolralátó a véleményed?

mi lenne a jobb, azon siránkozni hogy jajj lehetne jobb, sírni azon, hogy mennyire nem jó? vagy az lenne a jobb, ha tennénk is valamit? persze aki csinál valamit az hibázhat is. de ha csak sírunk hogy jajj a válság miatt milyen rossz, és persze hogy ne kelljen a hatásait érzékelni, újabb és újabb kölcsönöket veszünk fel, annak államcsőd lesz a vége. igenis mindenkinek ki kell vennie a részét abból a közdelemből, ami amiatt keletkezett hogy egyes spekulánsok óriási árréslufit fújtak.

mit szeretnél, a bankokat gazdagítani, vagy a gyermekeidet?

képzeljetek egy hideg mezőt amin gőzölgő tehénlepények vannak. te mezítláb állsz a mező szélén. mi a jobb, beleállni a tehénlepénybe és várni a csodát, vagy összeszorított foggal átrohanni a mezőn, és beülni a meleg kunyhóba?

persze 40+8 évig jó volt hitelből élni, jó lesz még, szavazz csak az mszp-re, és szídd aki tesz is valamit a lopáson kívül. persze mindenki lop, de emellett azért lehetne is tenni valamit.

olyan ez mint a máv: hangsúlyozzák hogy a vonat külföldi késése miatt késik 120 percet. az országunk is a külföldi válság miatt van rossz helyzetben. és? sírjunk vagy tegyünk ellene? mondjuk be a hangszóróba hogy nem miattunk van és tűrjük, vagy szakadjunk el a nemzetközi bankszövetség sarcaitól?

ébredjetek már fel emberek! eddig a kétharmados fidesz az első kormány 20 éve amelyik tesz is valamit. miért nem támogatjátok? jobb a lepényben taposni?

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »