ivólé

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


komolyan mondom hogy egy technikai analfabéta volt aki a kisdobozos ivólevet, illetve a hozzá mellékelt szívőszálat kitalálta.

már nem is tudom milyen indíttatátásból vettem, de találtam a hűtőben egy - amúgy egészen finom - vilmoskörtés kisdobozos ivólét. most a vegyelemzésétől eltekintenék, bár az is megér egy misét. most a használhatóságot fejteném ki. szóval megtaláltam, beindult a pavlovi reflex, csurgott a nyálam, nosza, igyunk belőle. van hozzá szívószál, máshogy nem is fogyasztható - hacsak nem nagyon trükköz az ember. oké, lekapom az oldaláról, és bontanám ki. igenám, de csak bontanám. sehol egy perforáció rajta (ebből a szempontból asszem a burger king-es félúton kicsit bevágott csomagolású szívószál a nyerő - az könnyen bontható) igy hát egyedüli megoldás ha a "hegyes" végével kiszabaditom fogságából. de ez még egy nem kifejlett példány volt, és inkább elnyeklett azon a 3-5 cm-en amit nem fogtam.

így nyeszeteltem, és egyre jobban berágtam rá, aztán fogtam egy kést és keresztüldöftem a csomagolás szívét és meghámoztam a szivószálat. vajon a természet lágy ölére magammal vitt darabhoz hogy jutottam volna hozzá ha nincs nálam kés?

na de ne siessünk ennyire előre. elátkoztam ugye a tervezőket, majd megnyugodván, hogy a világ rendje helyreállt, nagy levegővétel után bele akartam inni végre, így nyerve el a jussom. de ma nagyon sok rosszat cselekedhettem, mert még nem tehettem, ugyanis a nagy bontogatási próbában annyira eltompult az amúgy sem tűhegyes szívószál, hogy nem ment bele az ivólébe. nagy sóhaj, kés, és már ihattam is.

de

ha már említésre került a burger-es szívószál, akkor megkérdezném, hogy mi a búbánatért kell a gyorséttermekben becsomagolni a szívószálat? értem én hogy higiénia, de mellette a főzelékfalóban jó egy bögrébe ömlesztve hogy mindenki elveszi a magáét? nekem tökéletesen megfelelne, és nem keletkezne feleslegesen egy halom műanyaghulladék. a kisdobozosnál oké hogy be kell csomagolni, de könyörgöm, adjanak rá módot hogy pusztakézzel hozzájussak a megvett italomhoz.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »