Itt vannak az új villamosok

                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Végre nem csak teszt-, illetve tanulójáratok futnak a BKV 3-as villamosvonalán, hanem hébe hóba (összesen egyelőre 2) már utasokat is visznek a gyönyörű, új, már-már futurisztikus villamosok. A gond ezzel az, hogy vajon megérdemeljük-e mi, utasok ezt az új járművet?

Az utasok között, főleg a villamos vonalakon rendszeresek a hajléktalanok, akik miatt már sehol sem merek leülni - maximum a 2-es metrón -, ugyanis ki tudja, hova le nem ültek már a retkes hátsójukkal. Összefogdossák azzal a kezükkel az összes kapaszkodót - rudat is, meg azt a lógó biszbaszt is - amivel előtte a kukába lógtak könyékig, hogy kihalásszák azt a 2-3 db aluminium italos dobozt, ami nekik aranyat ér.

Akkor ott vannak a munkások, akik ugyan becsületes, dolgos emberek, de a 50%-uknak eszükbe sincs lecserélni a melós ruhájukat az utazás időtartamára, nehogy már egy extra kilót kelljen cipelniük. (így aztán ha nem akarok malteros, vagy festékes lenni akkor inkább nem ülök le - pedig lehet, hogy már megszáradt)

Ezután jön az a kategória, amelyik a folyton zabáló, amelyik tömi magába a fornetti, meg a princess süteményeit, melyek köztudottan már attól mindent beterítenek 3 méteres körzetben morzsával, ha csak ránézel. (de láttunk már metrón levest tányérból evős alakot is)

Végül ott van az a réteg, amelyik megörökíti valamilyen írásos formában azt, hogy ott utazott, jellemzően egy ótvar nagy, látványos (de inkább ocsmány) graffiti-vel.

Nem is érdemeljük meg mi ezeket az új járműveket, úgyse vigyázunk rájuk.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »