idő hiányában napraforgójuice és koleszterin

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


fú, rengeteg minden dolog van amiről szeretnék írni, de ehhez időm kb semmi. úgyhogy most kutyafuttában idehányok pár bejegyzést, amin lehet nyammogni - már ha ezt valaki egyáltalán olvassa :)

tehát az egészséges életmódhoz szükségünk van mindenféle vitaminokra. ezt a reklámok szerint úgy tudjuk legkönnyebben a szervezetünkbe juttatni, ha különféle műanyagokat eszünk-iszunk. például multivitamintablettát, vagy gyümölcsleveket. továbbá a hagyományos gyümölcsleveknél sokkal finomabb és egészségesebb a juice. külön említést érdemel hogy ezeknek a leveknek azért zavaros a kinézetük, mert valódi gyümölcsöt tartalmaznak - a felirat szerint akár 10-50%-ot is tartalmazhatnak a sűrítmétményből :) tehát az egyik ilyen nagyon egészséges folyadék a napraforgójuice, vagy népi nevén szotyilé. jól használható ételeinkben, azonban drágább mint a párja, és például kenyérre sem lehet kenni. és hogy mi is ez a pár? természetesen a sertésjuice.

nem kell pánikba esni, a sertésjuice nem terjeszti a halálos kórságot, az évi rendszeres influenzát, ami ellen hirtelen lett drága oltóanyag, ami egy gyorsan mutálódó virus egyetlen változata ellen képes 50%-os védelmet biztosítani. tehát ezt nem kell számításba venni a sertésjuice fogyasztásakor. az egészséges életmód keretében tavalyi orvosi vizsgálat kiderítette hogyalacsony a koleszterinszintem, ezért tettem a dolog ellen, és heti 2-3x jártam mekibe illetve burgerbe vagy épp kfc-be. napi rendszerességgel fogyasztok csipszeket, és fantát. rengeteget ülök, emellett keveset mozgok, és például futni sem szoktam. és rendszeresen fogyasztok sertésjuice-al készült ételeket. és lám, egy év alatt a koleszterinszintem elérte a minimumot :)

ezek az orvosok biztosan értik a dolgukat, ahogy a reklámszakemberek is, amikor a koleszterinnel riogatnak. tessék megriadni! kiszámoltam, ha ilyen ütemű a koleszterinem emelkedése, akkor kb 128 év múlva el fogom érni a felső határértéket, ahonnan már aligha van visszaút, vagy ha van, akkor is gyötrelmes. és valóban, kevés emberről tudok aki ~150év után virgonckodott volna. komoly dolgok ezek kérem.

és akkor lássuk miért jó a sertésjuice? magas energiatartalma miatt kiváló táplálék. képes megóvni miket a kisebb ütésektől oly módon, hogy az ütés várható helyére piciny párnácskát készít a bőrünk alá. természetesen az ütés bárhol érheti az embert :) különösen fenék és hastájékon. a felmelegített sertésjuice-ban nagyszerűen oldódik a pirospaprika, így könnyedén kiszűrhetjük vele a hamis paprikát. és végül kenyérre kenve is finom.

a vizuálisabb olvasóim kedvéért: mindenkinek kívánok egy pohár juice-t, avagy népies nevén disznózsírt. egészségetekre

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »