hazugság

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


emlékszem, kiskoromban úgy kezdődött hogy kis apróságot füllentettem, de mivel nem buktam le, így rákaptam. ezután egyre több olyan hazugságot eszeltem ki, aminek nem volt különösebb jelentősége, de mégis jó érzéssel töltött el, hogy manipulálhatom a felnőtteket. ezt már akkor gyerekkoromban konstatáltam, és élveztem.

teltek-múltak a napok, és egyre durvább lett a dolog, olyannyira - és erre is konkrétan emlékszek - hogy engem is megrémített. az volt már a cél, hogy bármi amit mondok az hazugság legyen. mindenesetre minden külső hatás nélkül, arra jutottam, hogy ez nem jó.

azóta nem hazudok. persze szoktam füllenteni, de olyasmiket amiről teljesen nyilvánvaló, hogy nem igaz. például leverek egy poharat, úgy hogy senki sincs a környezetemben, azonban távolról felfigyelnek a zajra. na ilyenkor önkéntelenül is azt mondom: nem én voltam :) nem tudom miért, viccesnek tartom, oldja a feszültséget a humor. de ilyenen kívül nem hazudok.

ugyanezt elvárom azoktól is akikkel egy légtérben vagyok. van egy értékrendem - mint mindenkinek - és ezen főbenjáró bűnök közé számít a hazugság.

akik kevés ideje ismernek, azok nem tudják, hogy ez mennyire komoly nálam. akik nem, azok igen.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »