a gépek lázadása

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


sokan tartanak attól hogy a gépek fellázadnak és az emberek ellen fordulnak. mások nem tartanak ettől. de alig néhányan tudják, hogy ez már meg is történt. nemegyszer hallunk arról hogy valakit elütött a vonat. ilyenkor valójában egy feldühödött mozdony támadja meg a vétlen áldozatát. van olyan is, amikor egy autó támad egy gyalogosra, de az sem ritka, hogy autók egymásra támadnak, feláldozva önnön biztonságukat csak azért, hogy a benne ülő embereknek ártsanak. máskor az egyszerűnek gondolt, ám félelmetes képességekkel megáldott háztartási gépeink fordulnak ellenünk. sokak estek már vasalótámadás áldozatául és égették meg egy-egy testrészüket. de a legegyszerűbb ha nem is elektromossághoz társítjuk ezt, hiszen egy gép nem csak árammal működhet. gépnek tekinthető az emelő is, vagy a csiga amit kőművesek használnak. ezek is bármikor ránk támadhatnak és emberi sérüléseket okozhatnak. de ez a támadó hajlam már egyszerű tárgyakra is ráragadt. a gépek meggyőzték például a késeket, hogy rendszeresen támadjanak emberekre. van vajon olyan, akit ne támadott volna már meg egy kés vagy olló?

veszélyes világban élünk. a támadó kedvű tárgyak és gépek mindenhol ott vannak körülöttünk. ha nem vigyázunk, akkor egy napon arra ébredhetünk hogy megtámad az ágy amiben alszunk. és akkor még szerencsések lehetünk, hogy felébredtünk. kapcsolódó cikk:

http://www.origo.hu/techbazis/20150211-megtamadta-tulajdonosat-egy-robotporszivo.html

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »