gábor első percei

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Ha már programozni szoktatok, biztos nem azért teszitek, hogy ne csináljatok semmit. Kiváncsi vagyok, hogy nektek eddig mi volt a legnagyobb alkotásotok. nekem a legjobb "kreálmányom" gábor fiam aki tegnap (2012. jan. 17.) 19:50-kor látta meg a napvilágot :)

három dolog ami első perctől lenyűgöz: szinte még ki sem bújt, de már keresi a szemkontaktust. azonnal enni kér. úgy tudja szorítani az ujjam, mintha az élete függne tőle, hogy el ne engedje.

annyira csodálatos érzés, a kis poronty, avagy az eddigi legjobb kreálmányom :D kis hurkás baba.

és vajon fel tudok-e most már nőlni, vagy majd csak együtt fogunk tudni? :)

izgalmas - mozgalmas nap volt ez. és nagyon csodálatos :) köszönöm viki

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »