feszültség

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


hmm, igazából nincs miért panaszkodnom, mindenem megvan amit csak kívánok. pár apróság zavar csak. a mai nap is jól indult, aztán nem is tudom. kicsit feszült vagyok a project miatt, holnap már csütörtök, péntekre le akartam zárni. nem fog összejönni. nagyon nem. és ugye ahogy közeleg a határidő, annál inkább görcsbe vagyok, egyre ingerlékenyebb vagyok. észre is vettem magamon, elég ciki.

régen nem volt ám ilyen. emlékszem, amikor volt egy deles határidőm, és fél 12-kor még javában programoztam. nem is zavartattam magam. háromnegyedkor átadás, délben bemutató, mindenki örült, csak egyesek homlokáról öklömnyi izzadságcseppek gördültek le. most más. meg akarom csinálni időre. lehet, hogy ez gátol, fene tudja. túlhajtom magam, akkorát vállalok ami túlnő rajtam. valóban hiányzik a beleszaromság. hiába, én akarok lenni a legjobb, ez nem múlt el.

szóval ingerlékenyebb vagyok, és akkor jön az az andrásos dolog. persze hogy nem írom le, hogy mi volt, nem a világra tartozik, csak egyszerűen hirtelen elegem lett mindenből, mindenkiből. nemigaz, hogy sosem lazíthat az ember, örökké görcsben kell élni, nem engedhetem el magam. ez gáz.

hazafelé vettem észre hogy valamelyik mókamiki a teáskanalamat beletette a pulcsim zsebébe. gyanítom, hogy a lajos volt. mosolyogtam volna picit, de rosszkedvem lett. még most is az van. mindegy, kitaláltam, hogy holnap lajos viszi haza, akár ő volt, akár nem :) persze nem szólok egy szót sem arról, hogy találtam a zsebemben valamit.

zajlik az élet. pedig a tegnap olyan szép volt. esővel, viharral, margitszigettel, sétával, mindennel. ezt sem hagyhatom, hogy így maradjon.

viszont a meló, illetve az ezzel kapcsolatos állapotom komolyan zavar. tényleg feszült vagyok. hmm, pihennem kéne, csak akkor meg éjjel ébredek fel.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »