fél karomat adnám érte

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


hmm, arra gondoltam, hogy mi lenne ha új fizetési mód léphetne életbe. egészen pontosan úgy tudom, hogy egyes betegek, akiknek cserélni kell ezt-azt a szervezetükben, szóval ők képesek éveket is várni, míg donort találnak, és képesek hatalmas összegeket is fizetni hiányzó szerveik pótlásáért. erre a problémakörre találtam megoldást.

a megoldás pedig nem más, mint egy egyszerű mondat. például képzeljétek csak el, mondjuk a media markt plakátján a kasszánál: fizessen euróval, vagy forintban, bankkártyával, vagy szervekkel. és be lenne árazva hogy egy vese az adott héten teszemazt 120ezer. aztán ha veszel rajta egy tévét 110-ért, akkor még kapsz is vissza valami apróságot, mondjuk egy ujjpercet.

a fizetőpultnál szakképzett sebészek várnák a kedves vásárlókat, vagy csak simán lennének kések, és mindenkinek önmagán kellene a beavatkozást elvégeznie. egyből értelmet nyernének az olyan mondatok, mint hogy "fél karomat adnám érte".

vagy képzeljük el ugyanezt a match-ban. veszel a vasárnapi ebédhez húst, mondjuk éppen 5 kilót, és cserébe csak egyetlen szemgolyót adsz. micsoda üzlet, 5 kilóért 15 dekát. és mindenki jól járna.

ja, és nem utolsó sorban minden embernek lennének veleszületett értékei. igen, a cigányok is értékes tagjaivá válnának a társadalmunknak. nem lenne többé olyan hogy szegénynek született, vagy hogy nincstelen.

a fel nem használt szerveket pedig az élelmiszeripar feldolgozhatná, például párizsi formájában újra értékesíthetővé válna.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »