facebook

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


két ötletem is van a facebook-al kapcsolatban. az egyik egy anti-facebook, a másik pedig egy nemtetszik gomb.

az anti facebook-ot úgy képzelem el hogy az arckönyv teljes ellentéte lenne. lehetne egyből assbook.com a domain-je. mindenki aki meglátogatja az oldalt, az egyből regisztrált tagja annak, és mindenki az ismerőse. ha nem tetszik neki az oldal akkor törölheti magát később :) az oldal nyilván az ismeretségi hálóról is szól, igy be kell jelölni azokat az embereket akiket nem ismer. erről természetesen napi egy levélben értesitést is kapnak az illetők. pl úgy hogy "xy, yz, zx, ... (és még több ezer név felsorolva) törölte az ismeretségeteket. valóban nem ismered őket? megerősítéshez kattints a következő linkekre:...". a képtár is egyből izgalmas lenne, fel lenne töltve bele a világ összes képe. termésetesen korlátok közt: 640x480x32bit így ez is véges halmaz lenne. és külön kérésre törlődnének a képtáradból az oda nem illő képek.

a másik ötletem a meglévő "tetszik" gomb párja lenne: "nem tetszik". működésre a következőt képzeltem el: szükséges hozzá egy gyüjtő oldal, mint a piciurl.hu vagy hasonló mondjuk ilyen domainen hogy nemtetszik.hu vagy dislike.com. ez az oldal képes lenne olyan linkek fogadására mint a dislike.hu/?url=index.hu. mindezek után már csak a meglévő like gombbal kell hivatkozni a megfelelő dislike oldalra. tehát ha valami nem tetszik, akkor teszik a nemtetszik oldalon történő megjelenése. :)

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »