első bejegyzés

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


na kérem tisztelettel, beállok a sorba. blogot írok. de nem, még véletlenül sem, ne gondold, hogy blogot olvasol kedves olvasó. ez egy napló. ennek megfelelően a blog.sarkiroka.hu cím mellett elérhető a naplo.sarkiroka.hu címen is. előbbit csak a gyengébb értelmi képességekkel rendelkező, memóriahiányos társadalom miatt, útóbbi meg hogy terjesszem ezt a kis eszmét.

tehát első bejegyzés :) egy hetes betegség kellett, hogy jusson egy kis időm elkészíteni. nagyjából olyan lett, mint amilyet szerettem volna. majd még alakítom, meg tervezek ezt-azt bele/hozzá. egyelőre két skin-t tudok felmutatni, meg egy valamit, ami képes megmutatni a beírt naplóbejegyzéseimet. nem nagy kunszt, mégis, ennyire időhiányos állapotban ez nagyon szép eredmény. különös tekintettel arra, hogy ki nem állhatom a blog.hu-t, és már-már majdnem arra fanyarodtam, hogy ott regisztráljak, hogy kiéljem ellenállhatatlan publikálási vágyamat. rájuk különösen haragszom több ok miatt is, de ezt majd külön megírom. legyen elég egyelőre annyi, hogy megjöttem, éljen sarki_roka, kattanj az ok-ra, ha igen :)

és akkor íme a bemutatkozásom: sziasztok, sarkiroka vagyok. amúgy nem ez az igazi nevem, csak nem szeretem ha eszternek szólítanak. kb 1996-1997 óta viselem büszkén eme becenevet. születésem óta sokfelé laktam, és remélem még sokfelé elsodor az élet. szeretem kipróbálni magam, szeretek elégedetten arra gondolni: itt is megálltam a helyem.

jelenleg 20 éves múltam (ez feltehetően már nem fog változni), éppen nem tanulok, hanem dolgozok, amiközben tanulok. konkrétan imádok programozni. második szerelmem a programozás. az első a bitek tologatása. (persze csak manóm után, ő a nulladik a sorban, akit mindennél jobban szeretek) ezek után már csak az utazgatás az ami örömmel tölt el. nem szeretem, sőt viszolygok a hazugságoktól, és a képmutató emberektől. röviden ennyi

róka 20121224221059 no comment
Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »