ellenőr

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


tudom én, hogy meg kell élni valamiből, de mi a bánatért megy valaki ellenőrnek? egyszerűen fel nem foghatom, hogy jött létre ez a "szakma". mert persze meg kellene fogni a bliccelőket, na de 6 troll a kapuban megállítja vajon őket??

lófaszt!

úgy van, hogy kevesen vannak, akkor úgy csinálsz hogy sietsz és átviharzol köztük, és eközben felmutatod mondjuk a személyidet, vagy egyszerűbb esetben csak egy kekszet. és átjutsz. 6 ember ellenőrzött. de mégis mit csinálnak ezek ott. ezek a biztonsági őrök. mert a biztonságra nem őrködnek, sem a jegyekre, sem semmire. egyedül a külföldi túristákat szivatják. bezzeg a cigányoktól félnek.

na meg múltkor mi esett meg velem. mennék le a metróba, erre az egyik troll utánanyúl a bérletemnek és csavarja ki a kezemből - később mondta hogy szeretné megnézni. hát egyrészt szóljon és akkor megmutatom, másrészt ne nyúlkáljon a holmimhoz, főleg hogy közel harmicezernyi bérlet van benne, amire azért még szükségem lenne. én meg aztán siettem, úgyhogy otthagytam. nyafogott, de cseszett utánam jönni. szóval így is be lehet jutni.

előtte meg egy másik eset volt, amikor megállít a mávos ellenőr, hogy ez bizony lejárt, és most az ő jószívűségén múlik hogy elenged. mindezt hónap közepén érvényes bérlettel.

de komolyan, miért nem mennek el ezek az emberek más értelmes - értsd: termelő - munkát végezni?! de komolyan na. a gazdaság is előrébb lenne ha hozzáadnának valamit a termelt javakhoz ahelyett hogy elvesznek belőle. és igaz ez az összes biztonsági, jegy és parkolóellenőrtől kezdve az összes adóellenőrig mindegyikre. rohadjanak meg.

és akármennyire lázadna akinek ez a "szakmája" az nézzen mélyen magába hogy nem tudna véletlen más, hangsúlyozom, termelő munkát végezni.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »