de van, vagy mégse

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


az előbb gondoltam rá, hogy tákolni kéne valami kis fejlesztést bele az oldalba, de előtte egy áttekintés jó lesz

aztán hogy-hogynem, a látogatottsági statisztikához jutottam, ahol érdekes dologra bukkantam. valaki meglátogatta a sarkiroka.hu/devan címen lévő webhelyet. az igazság az, hogy a blog még nem publikus állapotban van, így normlis esetben a látogatók mindenre egy "neked ehhez még nincs közöd" üzenetet kapnak. feltételezem erre érkezett a dühödt "devan" url kipróbálása :)

na ezen most jót mosolyogtam :)

ezúton szeretném közölni a látogatóval, hogy nem, még nincs közöd hozzá. ha lesz, akkor majd a megfelelő tartalmat fogod megtalálni :)

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »