ctrl+ ctrl-

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


ez jó :) tök jó. néha ilyen debil beállításokkal használom a gépet. mármint bazinagy kurzor az alap, jó messziről is látni, hogy merre egerészek. de néha a megjelenő dolgokat is felnagyítom. egyszerűbb, könnyebb. nem fárad annyira a szemem, mint az apró bolhapöcsnyi betűktől. szóval szoktam használni ezt a kontrol plusz és kontrol minusz billentyűkombinációt böngészőben is.

és most kellemes meglepetésként ért, hogy hármas firefox alatt a képeket is nagyítja. ilyet előtte csak az opera csinált. a kettes fox csak a szöveget nagyította, az ie6 meg semmit, hiába van neki a megtévesztésig hasonló menüpontja. ennek most így tökre örülök meg minden. jókedvemben elárulom azt is, hogy ctrl nulla kombinációval az eredeti állapot hozható vissza, továbbá hogy a háttérképeket is jól kezeli, meg hogy nem tud minden határon túl kicsinyíteni, ahogy nagyítani sem. de a célnak tökéltesen megfelel.

hátradőlve kényelmesen, viszonylag távolról is olvasható méretben, és dizájnhelyesen olvashatom a saját naplómat. juppi :)

van még pár szem a tesco-s paradicsomomból. örömömben elfogyasztom. jóétvágyat nekem hozzá :)

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »