csip

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


a kutyáknál már kötelező. milyen sok előnye van: például ha elveszik akkor hamar hazaszállítják. vagy ha megharap valakit, akkor könnyedén bizonyítható hogy be volt oltva és még sorolhatnám. egy kutyának nincs személyisége, nincsenek személyi jogai, egy kutyának nincs joga ellenőrizetlenül eltávozni idegen helyekre. egy kutyának rabságban kell élnie kötelezően.

ha nem így lenne, sokan közülük éhen vesznének. sokan meg nem. de vegyük csak mindet egy kalap alá, hiszen kutya mind. mivel néhányuk nem boldogulna az ember nélkül, ezért mindet vessük rabság alá, vegyük el a szabadságukat.

kényelmes lenne ha az emberek bőre alatt is lenne azonosító. nem kellene bérletet mutogatni idegen embereknek, vagy boltban pénzzel vacakolni fizetéskor. nem kellene aggódnunk szerettünkkért, hiszen interneten akár nyomon is követhetnénk, hogy merre jár. a technika alkalmas már erre, mégsincs. valamiben másabbak vagyunk mint a kutyák: nem szeretjük ha követnek, megfigyelnek bennünket.

bezzeg a kutyák ezt szeretik...

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »