cigi a szabadban

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


van ugye az az íratlan szabály, hogy egy bagós nem fújja rá a füstjét a másik emberre. néha ezt még be is tartják. mondnom néha. attól függ ki mennyire kulturált. aztán van a másik, immár írott szabály, hogy tömegközlekedési eszközön tilos a dohányzás, úgy mint máv és bkv. és van végül a jómunkásember, akinek már csak az az öröme maradt, hogy rombolhatja a saját és környezete egészségét. és bizony szeretne is élni vele, éppen a vasúttól a bkvig terjedő útvonalon. miért pont ott? miért pont akkor? siet. mint mindenki. de egy cigi még belefér, arra meg tud állni. lehetőleg a bejáratnál, mert az önromboláshoz természetesen a fölösleges mozdulatok kerülése is hozzátartozik, úgy mint séta. nos nektek üzenek: ha nagyon velősen akarnék fogalmazni, akkor azt írnám, hogy dugjátok fel a seggetekbe a bagótokat. de ennél többről van szó. nem lehet kijönni a mondott épületekből anélkül hogy egy jót ne szipkáznék a tömény füstből. hajnalban olyan jól esne egy kis friss levegő, de nem lehet. igen, szabad ég alatt füstöt kell szívnom. de nem csak a bejáratnál, hanem egész úton a két füstmentes hely között. de még jobbat mondok. ugyanezen az úton együtt sétál velem a jövő nemzedék is. a ti gyerekeitek és a leendő párjaik. komolyan azt szeretnétek, hogy tüdőrákban haljanak ki az unokáitok szülei?

tudom, tudom, aki saját magával nem törődik, az a rokonaival sem fog, idegenekkel meg még úgy sem. én sem törődök veled, véletlen már neked mentem párszor. természetesen bocsánatot kértem. és még néhányszor ez meg fog ismétlődni.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »