behálózva?

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


arra gondoltam hogy sudokut kéne megoldani. persze apránként adtam le idáig. elsőként teljesen intelligens rendszert szerettem volna, aztán mivel ez túl nagy falatnak bizonyult, ezért gondoltam hogy amőba játékot kellene megoldatni neurális hálóval. igen, erről van szó. végül leadtam sudoku megoldásra. viszont ha így állunk, és tegyük fel hogy neurális hálóval lehet ilyet, akkor ezek szerint egy sudoku rejtvény is, ahogy egy amőba játék is, és egy életszerű társalgás is végső soron leírható többismeretlenes rekurziv egyenletekkel.

ha tovább lépünk a döbbeneten, akkor akár el is kezdhetnénk az egyenlet felírását. 2x2-es sudokuról van szó. úgy terveztem hogy első input rétegben 16 neuron van. ezt követi 2 vagy több rejtett réteg, melyek eredménye visszacsatolódik az első rejtett réteghez. végül az outputot szintén 16 kimenet reprezentálja. namármost - nem tudom hogy sikerül-e a dolog, de tegyük fel hogy létezik ilyen megoldó háló - akkor az ebben lévő súlyozást felirhatjuk "egyszerű" egyenletekbe. félelmetes.

persze a megvalósítás... azt még nem csináltam meg :(

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »