be nem következett hangok

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


pár napja arra gondoltam milyen nagyszerű ötlet lenne, ha hangot lehetne kötni a be nem következett eseményekre. például, hogy windows-os példával éljek, egy tada.wav egészen jól hangozna, amikor nem követ el renderelési hibát az ie.

az egész ötlet onnan jött amúgy, hogy megtaláltuk, hogy lehet eclipse-ben hangokat kötni a szerver eseményekre. nahát, ez nagyszerű, de például szeretném ha hanggal értesítene arról hogy nem volt hiba a tomcat indulása közben. ez egy be nem következett esemény :)

vagy pélául a ms fejlesztők helyében kötnék egy homloktörlés+megkönnyebbülő sóhaj hangot a windows-ból való nem kilépés eseményére. amolyan "még most sem unta meg, és hagy futni" esemény lenne :)

msn-re például akkor is püttyöghetne ha nem kapunk üzenetet, vagy a picipuha kitekintő, a microsoft outlook is sajnálkozhatna egy lemondó sóhaj hanggal amikor nem érkezik új e-mail.

esetleg még az explorerbe lehetne beépíteni, hogy ha nincs épp navigálás, akkor egy halk padlórecsegést játszon le, navigálás kezdetekor pedig a kattanás helyett egy egyszerű ajtónyekergés is megtenné. így olyan felhasználói élményben lenne részünk, mintha egy ódon kastély elhagyott szobáiban sétálnánk. amig egy site-on tartózkodunk, addig csak egy helységben nézelődünk, ezért a padlórecsegés. amint elnavigálunk, az olyan mintha másik helységbe nyitnánk be, innen az ajtónyikorgás. óriási élmény lenne így az internet használata.

csak halkan jegyzem meg, hogy felmerült a gondolat, hogy a ketyegés azt jelzi, hogy ez egy mechanikus szerkezet - mármint az internet explorer

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »