az esőkabát a szárazság ellen

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


az esőkabát az a szerkezet - na jó, szerkezetnek nevezni elég fura - ami arra való, hogy összegyűjtse az útközben ránk hulló csapadékot, azzal a céllal, hogy később a tömegközlekedés többi résztvevőjének is juttathassunk belőle. azoknak akik olyan sivár helyen élnek és utaznak hogy még eső sem jut nekik.

mindezt ingyen! óriási találmány. szerintem a sivatagi szárazság leendő ellenszere. egész egyszerűen kellene egy kis kitérő. mondjuk a blaha és az astoria között lenne egy harmadik megálló a szaharában. így aki ott száll fel, arra jól rá lehetne kenni fel és leszálláskor az esőkabáton összegyűlt vizet. szerintem nagyon örülnének neki.

viszont amíg nincs ez a megálló kiépítve, addig minden kedves esőkabátos köcsög próbáljon meg nem a többi utashoz dörgölődni fel és leszálláskor. vagy ha már ez elengedhetetlen akkor legalább engem hagyjon ki ebből. és különben is, amint felszáll valaki esőkabátban, azonnal kifordítva kellene azt felvenni.

Kód újratöltése
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                        megvan a véleményem, nincs egyedi nevem, mit tegyek?, használati útmutató nőkhöz, ne vedd el a fókuszt, alternatív csirkehúsleves, metaüzenet, miért hazudott?, érintőkábel, hogy hívnak?, te cigány vagy?, Ezek menthetetlenek, két hónap, programozós ünnepek, a rövidítésekről, a programozás törvényei, az időutazás és az időzónák kapcsolata, Téged ma mivel húztak le?, Itt vannak az új villamosok, Nincs értelme az örök életnek., sztárvendég beharangozó, mobilalkalmazás menekülteknek, az igazság, nincs nincs, buzik, félreérthetetlen bizonyíték a globális felmelegedésre, rutyóka, a gépek lázadása, máv hó zrt, társkeresős logikai feladvány, ezt én meguntam, a vízválogató, 0da81467f1fe8ed61b9c42725e362653 - 11111011111, ux, GYK, az esőkabát a szárazság ellen, pártatlanul, megbeszélések, 70, terpesz, a két legnagyobb piaci rés az offline üzenetkézbesítés terén, mennyire borzasztóan sok idő tellik el két péntek között?, novenber, rossz ötlet, a világról alkotott indokolatlanul hibás elméletek közül az egyik
« <  > »