alternatív csirkehúsleves

                                                  

az első lépés az, hogy szépen takaritsd ki a mosogatógépet. a legjobb, ha kölön beszerzel egy ilyet csak erre a célra, és tiszta vizzel többször átmosod mindenhol. aztán berakod a tiszta tányérokat, de nem ám úgy ahogy az előirás mondja, hanem úgy ahogy az asztalra szoktad tenni, alul az alja, ha lenne benne folyadék, akkor az ne follyon ki. berakod a némileg feldarabolt csirkehúst, lehetőleg a tányérok fölé. a mosogatótabletta helyére sót, sáfrányt, és örölt gyömbért teszel. a vizlágyító helyére egész borsot és megpucolt, félbevágott vöröshagymát. a hús mellé teszed a megpucolt zöldségeket, fehér és sárgarépát, karalábét és zellert, valamint egy fél fej kelkáposztát. ha minden kész, akkor 90 fokon (vagy a legmagasabb hőmérsékleten) elinditod a leghosszabb időre. kisvártatva amikor lejár a program, a tányérokban ott lesz a tálalt leves. bele külön főtt tésztát teszünk, tetejére finomravárott petrezselyemzöldet szórunk díszítésnek.

jó étvágyat!